0799791779
Transport gratuit la comenzi incepand de la 299 lei
0
Cosul meu 0

Politica de confidentialitate

Privacy Policy


Precizari generale

Acest site este proprietatea EURORUSU COMPANY SRL.

Utilizarea site-ului de comert electronic www.eurorusu.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de securitate si confidentialitate adoptata de www.eurorusu.ro. Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

Continut si Copyright

S.C. EURORUSU COMPANY S.R.L. este unicul proprietar al drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului (paginii web), respectiv designului si continutului site-ului, cu exceptia imaginilor si partial a textelor care sunt furnizate de producatori/furnizori, societatea fiind aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, este interzisa accesarea site-ului www.eurorusu.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, fara acordul S.C. EURORUSU COMPANY S.R.L. Pentru eventuale incalcari ale dreptului de autor sesizata pe site va rugam sa ne scrieti la adresa razvan_rusu95@yahoo.com.

Ce date personale colectam si cum le folosim?

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dvs in nume personal (de exemplu numele, adresa, email-ul).

Colectam informatiile de la clienti cu scopul de a intocmi actele de garantie, facturilor si pentru a livra produsele. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail, IP. Pentru livrarea coletelor curierul va avea la dispozitie adresa si telefonul trecut de dumneavoastra la informatiile de livrare.

Pentru clientii care si-au creat un cont in magazinul nostru online, actualizarea informatiilor oferite se poate face automat prin logarea in contul de client. Fiecare cont este protejat de o parola, cunoscuta doar de detinatorul contului respectiv.